Bemutatkozás

×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 445

A Szer-Szoft Kft. múltját képezi a Szer-Szoft Betéti Társaság, ami 1997. március 12-én alakult.

A társaság tagjai magánszemélyek voltak, akik közül Kunder Péter mai napig a cég ügyvezetője. A társaság 100%-ban magyar tulajdonban áll.
2003 második felében a társaság tagjai úgy határoztak, hogy a betéti társaságból korlátolt felelősségű társasággá alakulnak. A cég mint korlátolt felelősségű társaság 2003. november 20-án alakult, tagjai Kunder Péter és Kunder Gyuláné. A cég Szerencs, Rákóczi út 108. szám alatti bérelt telephelyen számítástechnikai vállalkozást és szaküzletet működtet. Az üzletben cégek, önkormányzatok, intézmények és magánszemélyek részére informatikai szolgáltatást, tanácsadást nyújtanak, illetve számítástechnikai eszközök, gépek, alkatrészek, hardverek-szoftverek értékesítését végzik. Az árukínálatban márkafüggetlenül számítógépek, nyomtatók, monitorok, digitális kamerák és fényképezőgépek, illetve különféle perifériás eszközök, szoftverek és tartozékok találhatók. Az üzlet profiljába tartozik továbbá az eladott informatikai eszközök garanciális és garancián túli szervizelése, javítása. Az intézmények, cégek számítástechnikai eszközeinek javítását, karbantartását általában átalánydíjas szerződés keretében végzik. Az üzletben a szolgáltatás színvonalának növelése érdekében három számítógép konfiguráció került elhelyezésre, amelyeket bárki használhat. A cég képzett szakemberei gyorsan és rugalmasan igyekszenek megoldani a legkülönfélébb informatikai feladatokat. 2003. júliusában a Szer-Szoft Kft. elnyerte a Sulinet-Expressz program keretében beszerezhető számítógépek, számítástechnikai eszközök forgalmazásának jogát. A program iránt igen jelentős lakossági igény mutatkozott, mely eszközök értékesítése során a cég jelentős árbevétel növekedésre tett szert.

Cégünk 2005. szeptemberében beindította a szélessávú mikrohullámú internetszolgáltatását. Az új technológia gyors telepítést, rugalmas bővítési lehetőséget, alacsony szolgáltatási díjat tesz lehetővé, járulékos telekommunikációs költségek, telefondíjak és más, egyéb szolgáltatóknál elkerülhetetlen rejtett költségek nélkül. Első ütemben a szerencsi központ került kiépítésre, majd rövid idő belül bekötésre került Szerencs-Ond és Mezőzombor település is. 2006-ban elérhetővé vált a szolgáltatás Bekecsen és Legyesbénye egy részén is. 2007-ben további két új településen, Prügyön és Taktakenézen szolgáltatnak.

Tevékenységek:

  • kereskedelmi tevékenység: számítástechnikai eszközök kiskereskedelme
  • szerviz: számítástechnikai eszközök szervizelése
  • karbantartási, rendszergazdai szolgáltatások cégekkel, intézményekkel
  • internet szolgáltatás: vezeték nélküli internet szolgáltatás Szerencs és szűkebb vonzáskörzetében

Fejlesztések:

  • a kereskedelmi szolgáltatásokban a marketing tevékenység erősítése
  • internet szolgáltatás: fokozott marketing tevékenységgel, illetve díjcsökkentéssel új ügyfelek bekötése, új települések kiépítése
Published in Szer-Szoft.hu
Rate this item
(1 Vote)

A Szer-Szoftról

A Szer-Szoft Kft több mint 10 éves tapasztalatát szeretné kamatoztatni, hogy ebben a rohanó világunkban, kiszolgálja a legújabb techikai újdonságokkal ügyfeleit.

Messenger platform

Lépj kapcsolatba

Szer-Szoft Kft.
Rákóczi út 108.
Szerencs
3900

000 000 000

info@szer-szoft.hu

Kövess minket!